keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Onnen päivä!

Lähdettiin äitin ja iskän kanssa ajelulle niitten töiden jälkeen. Määränpäänä oli Turun Lemmikkiasema tuossa Kuralassa. Pääsin tietysti mukaan valitsemaan mun herkkuja ja juttuja. Ostettiin iso ruokasäkki meille kotiin ja pieni ruokasäkki Vammalaan mummulaan, koska äiti on kyllästynyt raahaamaan naksuja ees taas.

Sain vaik kui pal kivaa:


Ruoka-/juomakulhoja, erilaisia luita, shampoo, lohiöljyä kuivalle iholle, punkkikarkoite ja röhkivä MAJAVA. Äiti on nyt näköjään päättänyt, että mua pestäänkin. Monta aikaa ne valitsi myyjän kanssa mulle sopivaa pesuainetta. Saa nähdä koska mut liotetaan ensimmäisen kerran!

Äiti ja eläinlääkäri totesi, ettämulla on vähän kuiva iho, hilseilee jonkin verran. Myyjä suositteli lohiöljyä, joka on kuulemma todella hyvää. Toivottavasti! Lisäksi äitin pelkäämät punkkikarkoitteet tarttui mukaan. Äiti on pelännyt niitä, koska apteekin karkotteet on kamalia myrkkyjä. Tuolta löytyi kuitenkin Orme Naturalin täysin luonnontuotepohjainen Spot on - suoja. Eipä ainakaan oo lisää myrkkyä muhun...


Äiti on vihdoinkin ymmärtänyt, että haluan luita, joissa on jotain haastetta. En jaksa jyrsiä mitään luupökkelöö tai -levyä vaan solmiluut, tossuluut, rengasluut yms. on ehdottomasti mielenkiintoisempia. Solmuluista täytyy saada solmut auki, tossuluista nauhat ja rengasluut avattua. Nyt oon sitten koko päivän taistellu rengasluuta rikki ja kyllähän se jo on onnistunut!


Majava on kyllä vähän sellanen, mitä äiti pelkää. Se pitää niin kamalaa ääntä, että äiti hyppää aina kattoon, kun saan sopivasta röhäytettyä majavaa sen selän takana. Parasta on, että majava myös rapisee ja on käytännössä mun kokoinen! HEHE!


Nyt loppuun pari poseerauskuvaa, tietty...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Onni kiittää kommentistasi!